Снимка Edu Zone
Онлайн тестове, активирани чрез SMS
от Edu Zone - петък, 13 май 2011, 10:32
 

"Резонанс" ООД пусна нова услуга - учебно съдържание, което се активира с SMS на кратък номер. Изпращането на първия SMS Ви записва за курса и можете да ползвате предоставените ресурси. Някои от ресурсите (по преценка на преподавателя) са скрити и могат да бъдат отключени с друг SMS от същия телефон. Така например новият курс "Пробни тестове за матура по математика за 12 клас", който стартира на 09 май, 2011г. се състои от петдесет теста. С първия SMS на зрелостниците се създава акаунт в системата и им се изпраща потребителско име и парола, с които имат достъп до един тест. Всеки следващ тест могат да отключат с нов SMS от същия телефон. След като влязат в Системата те могат да виждат оценките си от тестовете.

Само за потребителите, регистрирани с SMS, смяната на паролата става чрез изпращане на SMS със съдържание rpayrl2 на кратък номер 1990. Цената на този SMS е 60 ст. с ДДС. Новата парола ще получите на телефона си до няколко секунди.

Внимание!!! Четете внимателно указанията за записване за желаните от Вас курсове. Внимавайте за правилното изписване на посочените ключови думи. Таксите, събрани от сгрешените SMS-и не могат да бъдат върнати! На всеки изпратен SMS връщаме отговор чрез SMS. Четете внимателно съдържанието на нашите отговори. Някои от тях съдържат указания. Ако до няколко минути не получите SMS-отговор от нас моля, потърсете ни на тел. +359 52 744 097 или e-mail: support@resonance.bg.

От екипа на "Резонанс" ООД