Прескочи Дейности

Дейности

Прескочи Търсене във форуми

Търсене във форуми

Прескочи Администриране

Администриране

Прескочи Категории курсове

Тестове за самоподготовка за

ДЪРЖАВЕН ЗРЕЛОСТЕН ИЗПИТ ПО

География

УВАЖАЕМИ ЗРЕЛОСТНИЦИ,

Добре е когато човек има възможност да провери знанията си преди да се яви на изпита и да бъде оценен обективно. С цел да Ви подпомогне "Резонанс" ООД създаде за Вас набор от пробни онлайн тестове по География. Тестовете се доближават максимално до тези на Държавния Зрелостен Изпит. Задачите са събрани от минали държавни изпити, от кандидат-студентските изпити за университетите и от наградени тестове от различни конкурси. Верните отговори са заложени в системата и тя Ви оценява безпристрастно. Няма човешки фактор при формиране на оценката Ви.

Всеки тест съдържа 32 тестови въпроси по География от три типа сложност. Въпросите се избират случайно от база данни с над 350 въпроса. Отговорите на всеки въпрос също се разбъркват при всеки нов тест.

Можете да променяте отговорите по време на теста, може да го отложите за по-късно в удобно за вас време без да се загубят решените до момента задачи. След изпращане на теста за оценяване веднага ще получите резултата и верните отговори.

Продължителността на действителния ДЗИ е четири часа. Тук теста е с цел самоподготовка и затова не е ограничен по време.

Внимание!!! Оценките от тези тестове са само ориентировъчни и не оказват влияние върху явяването Ви на ДЗИ.

Как работи системата?

За да се запишете за тестовете по География за 12 клас изпратете SMS съдържание rpayrl132 от мобилния си телефон на кратък номер 1990. Цената на SMS-а е 0.60 лв. с ДДС. Като отговор ще получите потребителско име и парола, с които може да влезете в системата на адрес http://livezone.org/edu. Ще имате достъп до един тест. Ако Ви хареса можете да отключите следващия с изпращане на нов SMS от същия телефон на номер 1990 със същата ключова дума rpayrl132. Цената на всеки SMS е 0.60 лв. с ДДС. С един SMS може да направите само един тест.

Всеки от Вас, регистриран с един телефон може да направи до 50 различни теста. При проявен интерес от Ваша страна ще добавим още тестове.

Ако използвате Internet Explorer за да виждате формулите трябва да си инсталирате MathPlayer. Може да го изтеглите от тук. За останалите браузери тази функция е вградена.

Ако случайно изгубите паролата си може да я получите нова с SMS от телефона, с който сте се регистрирали, на номер 1990 със съдържание rpayrl2 . Цената на този SMS е 0.60 лв. с ДДС. Новата парола ще Ви бъде изпратена като SMS до няколко секунди.

Внимание!!! Четете внимателно указанията за записване за желаните от Вас курсове. Внимавайте за правилното изписване на посочените ключови думи. Таксите, събрани от сгрешените SMS-и не могат да бъдат върнати! На всеки изпратен SMS връщаме отговор чрез SMS. Четете внимателно съдържанието на нашите отговори. Някои от тях съдържат указания. Ако до няколко минути не получите SMS-отговор от нас моля, потърсете ни на тел. +359 52 744 097 или e-mail: support@resonance.bg.


Желаем Ви Успех на матурите.


от екипа на "Резонанс" ООД

Прескочи Предстоящи събития

Предстоящи събития

Няма предстоящи събития
Прескочи Recent Activity

Recent Activity

Активност от петък, 6 септември 2024, 05:53 до сега

Нищо ново след последното ви влизане