Тук са събрани набор от тестове за самоподготовка и проверка на готовността Ви за изпитите, провеждани от Изпълнителна Агенция "Морска Администрация" (ИАМА) за придобиване на морски правоспособности. Курсовете са организирани във вид на онлайн тестове. Онлайн средата се доближава максимално до тази на компютърната система за изпитване (КСИ) на ИАМА. Базата с въпроси се синхронизира ежеседмично с тази на "Морска Администратция". Отговорите са същите като тези в компютърната система за изпитване (КСИ) на ИАМА..

Ако се запишете за тези тестове ще имате възможност да решите всички въпроси по дадена функция и да видите верните отговори. На следващ етап винаги може да прегледате тестовете си, да разгледате отговорите си и да видите оценката си. Акаунта ви не е ограничен по време и място. Може да използвате системата и докато сте на рейс. Ако не успеете да вземете изпита от първия път акаунта ви ще продължава да е активен и може да го използвате за подготовка за следващата сесия.

За да се запишете за курсовете е необходимо да заплатите входна такса. Може да използвате системата ни за онлайн разплащания PayZone и да си спестите идването до офиса ни, както и преводните такси. Преводните такси при онлайн разплащанията са за наша сметка. Може да платите от всяка точка на света, достатъчно е да имате Интернет.

При онлайн разплащанията достъпът до курсовете се активира автоматично веднага след извършване на плащането. Не е необходимо да се свързвате с нас. Вижте възможните начини на плащане.

Материали, които ще Ви потрябват

Тестове за правоспособности на море
Тестове за правоспособности за вътрешни водни пътища
Подготовка за Марлинс тест

Подкатегории
Работа на море
Вътрешните водни пътища на Европа