Снимка Николина Костадинова
Шеф (главен) механик и втори механик
от Николина Костадинова - понеделник, 1 март 2021, 01:33
 
Набор от тестове за самоподготовка за изпитите на ИАМА за
Шеф (главен) механик и втори механик
• Функция "Управление експлоатацията на кораба и грижа за лицата на борда" - Ниво "Управленско" - Цена: 15 лв.
Съдържа 40 теста за самоподготовка за явяване на изпит за шеф (главен) механик и втори механици по Функция "Управление експлоатацията на кораба и грижа за лицата на борда" - Ниво "Управленско".
• Функция "Техническо поддържане и ремонт" - Ниво "Управленско" - Цена: 15 лв.
Съдържа 50 теста за самоподготовка за явяване на изпит за шеф (главен) механик и втори механици по Функция "Техническо поддържане и ремонт" - Ниво "Управленско".
• Функция "Морско инженерство" - Ниво "Управленско" - Цена: 20 лв.
Съдържа 60 теста за самоподготовка за явяване на изпит за шеф (главен) механик и втори механици по Функция "Морско инженерство" - Ниво "Управленско".
• Функция "Електрообзавеждане, електронна апаратура и системи за управление" - Ниво "Управленско" - Цена: 15 лв.
Съдържа 40 теста за самоподготовка за явяване на изпит за шеф (главен) механик и втори механици по Функция "Електрообзавеждане, електронна апаратура и системи за управление" - Ниво "Управленско".

• Всички функции за шеф (главен) и втори механик - Цена: 45 лв.
Представлява съвкупност от всички останали курсове в този раздел. Създаден е за морски лица, на които предстои да се явяват на изпит по всички функции. Записвайки се за този курс спестявате 20 лв.

Въпросите в тестовете се избират от съответната база въпроси, които ИАМА използва за изпитите. Съставят се динамично, по случаен принцип. Отговорите на въпросите също се разбъркват с цел да се избегне механично наизустяване.
Решаването на тестовете създава атмосфера, максимално доближаваща се до тази по време на изпитите пред агенцията. Тестовете са интерактивни, оценяването става в реално време и резултатите се виждат веднага след приключването на теста. Вашите отговори и верните отговори на въпросите може да видите по всяко време.
Тестовете може да намерите тук -> http://livezone.org/edu/course/category.php?id=50