Прескочи Дейности

Дейности

Прескочи Търсене във форуми

Търсене във форуми

Прескочи Администриране

Администриране

Прескочи Категории курсове

УВАЖАЕМИ ЗРЕЛОСТНИЦИ,

Зрелостните изпити са важен момент от живота на всеки човек и от доброто Ви представяне зависят възможностите, които ще се отворят пред Вас. Оценките от зрелостните изпити може да се окажат решаващи за приемането Ви в университет или за кандидатстването Ви за работа. Най-важното нещо за успеха на изпитите е добрата подготовка. Тя е гаранция за успех.

Добре е когато човек има възможност да провери знанията си преди да се яви на изпита и да бъде оценен обективно. С цел да Ви подпомогне "Резонанс" ООД създаде за Вас набор от пробни онлайн тестове по различните дисциплини. Тестовете се доближават максимално до тези на Държавния Зрелостен Изпит. Задачите са събрани от минали държавни изпити, от кандидат-студентските изпити за университетите и от наградени тестове от различни конкурси. Верните отговори са заложени в системата и тя Ви оценява безпристрастно. Няма човешки фактор при формиране на оценката Ви.

Всеки тест съдържа толкова задачи, колкото има и на изпита. Задачите се избират случайно от база данни с голям брой въпроси. Някои задачи изискват да пресметнете верния отговор и да го въведете на определеното място. Други са със структуриран отговор с четири възможни отговора, от които само един е верен. Отговорите на всеки въпрос се разбъркват всеки път, така че не могат да бъдат наизустени.

http://livezone.org/edu Ви дава редица удобства и ви позволява да се концентрирате максимално върху решаването на задачите:

  • Верните отговори се отбелязват с едно щракване на мишката. Ако прецените, че първоначалният отговор не е верен и искате да го поправите, просто щракнете с левия бутон на мишката върху кръгчето с буквата на друг отговор, който приемате за верен. Това може да правите докато натиснете бутона "Изпрати за оценяване" най-отдолу на теста.
  • С бутона "Запази без изпращане" може да запишете теста докъдето сте стигнали и по-късно, в удобно за Вас време да продължите с решаването му.
  • С натискане на бутона "Изпрати за оценяване" Вие изпращате работата си за оценяване. за секунди машината ще я оцени и ще Ви върне оценката, както и верния отговор на всеки въпрос. Това Ви позволява веднага след теста да разберете грешките си.
  • Продължителността на действителния ДЗИ е четири часа. Тук теста е с цел самоподготовка и затова не е ограничен по време.

Внимание!!! Оценките от тези тестове са само ориентировъчни и не оказват влияние върху явяването Ви на ДЗИ.

Желаем Ви Успех на матурите.

от екипа на "Резонанс" ООД

Прескочи Предстоящи събития

Предстоящи събития

Няма предстоящи събития
Прескочи Recent Activity

Recent Activity

Активност от вторник, 17 септември 2024, 05:10 до сега

Нищо ново след последното ви влизане