Тестове за самоподготовка за

КАНДИДАТСТУДЕНТСКИ ИЗПИТ ПО

ГЕОГРАФИЯ

УВАЖАЕМИ КАНДИДАТСТУДЕНТИ,

Добре е когато човек има възможност да провери знанията си преди да се яви на изпита и да добие по-обективна представа за подготовката си. С цел да Ви подпомогне "Резонанс" ООД създаде за Вас набор от пробни онлайн тестове по география. Тестовете се доближават максимално до тези на кандидатстудентските изпити на различните университети. Всеки тест съдържа 50 въпроса по география. Въпросите се избират случайно от база данни. На практика всеки тест е уникален и не се повтаря. Някои въпроси изискват да определи верния отговор и да го въведете на определеното място. Други са със структуриран отговор с четири възможни отговора, от които само един е верен. Отговорите на всеки въпрос също се разбъркват при всеки нов тест.

Можете да променяте отговорите по време на теста. След изпращане на теста за оценяване веднага ще получите резултата и верните отговори.

Продължителността на действителния изпит е четири часа.

Внимание!!! Оценките от тези тестове са само ориентировъчни и не оказват влияние върху явяването Ви на кандидатстудентския изпит.

Как работи системата?

За да се запишете за тестовете по Математика за кандидатстуденти изпратете SMS съдържание rpayrl143 от мобилния си телефон на кратък номер 1990. Цената на SMS-а е 0.60 лв. с ДДС. Като отговор ще получите потребителско име и парола, с които може да влезете в системата на адрес http://livezone.org/edu. Ще имате достъп до един тест. Ако Ви хареса можете да отключите следващия тест с изпращане на нов SMS от същия телефон на номер 1990 със същата ключова дума rpayrl143. Цената на всеки SMS е 0.60 лв. с ДДС. С един SMS може да направите само един тест.

Всеки от Вас, регистриран с един телефон може да направи до 10 различни теста. При проявен интерес от Ваша страна ще добавим още тестове.

Ако случайно изгубите паролата си може да получите нова с SMS от телефона, с който сте се регистрирали, на номер 1990 със съдържание rpayrl2 . Цената на този SMS е 0.60 лв. с ДДС. Новата парола ще Ви бъде изпратена като SMS до няколко секунди.

Внимание!!! Четете внимателно указанията за записване за желаните от Вас курсове. Внимавайте за правилното изписване на посочените ключови думи. Таксите, събрани от сгрешените SMS-и не могат да бъдат върнати! На всеки изпратен SMS връщаме отговор чрез SMS. Четете внимателно съдържанието на нашите отговори. Някои от тях съдържат указания. Ако до няколко минути не получите SMS-отговор от нас моля, потърсете ни на тел. +359 52 744 097 или e-mail: support@resonance.bg.


Желаем Ви Успех на изпита по география.


от екипа на "Резонанс" ООД

Последна модификация: четвъртък, 9 юни 2011, 10:09