Български (България)English (United Kingdom)
EduZone - среда за онлайн обучение

EduZone - on-line education

Eduzone - on-line education

EduZone е среда за онлайн WEB-базирано и дистанционно обучение, която  имплементира технология за интерактивен метод в обучението и подготовката на кадри. Тя удовлетворява нуждите на институции от всякакъв мащаб. МОБИЛНОСТ, ГЪВКАВОСТ, ДОСТЪПНОСТ, ИНТЕРАКТИВНОСТ, РАБОТА В РЕАЛНО ВРЕМЕ, СИГУРНОСТ, КОМУНИКАТИВНОСТ, СОЦИАЛЕН КОНСТРУКТИВИЗЪМ са само малка част от качествата ѝ. Основно предимство е лесното създаване на интерактивни курсове от преподавателите и улесненото им усвояване от обучаващите се.

Възможности

abilities

EduZone предоставя много голям набор от функционалности и инструменти, които превръщат традиционното обучение в интерактивно онлайн обучение. Ето и някои от ресурсите, които могат да се използват при създаването на един онлайн курс.

quiz тестове files файлов мениджър
lectures лекции video видео и аудио клипове
conference видео семинар на живо
certificate издаване на сертификати
blog блог survey проучвания
forum форум polls анкети
chat чат dictionary речник
wiki wikipedia
За повече информация и демонстрация посетете демонстрационния курс на EduZone

Предимства

advantages

EduZone има много предимства пред традиционните методи за образование, като повечето са насочени към интерактивност, комуникативност, мобилност и гъвкавост. Те правят онлайн обучението предпочитам метод на образование от все по-голяма част от хората. Средата предоставя онлайн помощник, Ръководство „Как да подготвя онлайн курс” и поддръжка чрез email и по телефона. Тя е широко ориентирана и мултиезична. Отговаря на всички изисквания и наредби за WEB-базирано и дистанционно онлайн обучение.

- вижте повече за предимствата на системата и защо хората я предпочитат

Гъвкави методи за организиране на курс

manyways

Когато вече имаме подготвен курс с разнообразни и интерактивни тестове и учебни материали идва въпроса как курсистите могат да получат достъп до него.

EduZone дава възможност за организиране на курсове с различна достъпност - от публични със свободен достъп до корпоративни със строга конфиденциалност.

Записването на курсистите за даден курс става по следните начини:

 • По предварително зададен списък без плащане на такса за записване;
 • По предварително зададен списък и плащане на такса за записване;
 • Чрез плащане на такса за записване;
 • Чрез парола за записване и без плащане на такса;
 • Чрез парола за записване и плащане на такса;
 • Чрез изпращане на SMS с ключова дума на определен номер;
 • Свободно - курсът е достъпен за всички без такса за записване;

- за повече информация моля свържете се с нас

Как може да използвате EduZone и да печелите пари чрез нея?

money

 • Вие сте университет, колеж, гимназия или друго учебно заведение и имате нужда от система за WEB-базирано и дистанционно онлайн обучение, но нямате такава прочетете повече

 • Вие сте фирма или организация, която работи в сферата на образованието или повишаване на квалификацията на работници, служители и управленски състав … прочетете повече

 • Вие сте фирма или организация, която внедрява нови технологии в своята дейност или в дейността на Вашите партньори … прочетете повече

 • Вие сте преподавател в учебно заведение и искате да обогатите и онагледите курсовете си и да предоставите на студентите си алтернативен метод на обучение … прочетете повече

 • Вие не сте преподавател, но смятате, че имате достатъчно знания и опит в дадена сфера и желаете да ги споделите с други читатели, като от това да спечелите пари … прочетете повече

Във всички тези случаи и в много други може да използвате средата EduZone.

Как EduZone пести време и пари?

Използвайки технологиите на Интернет EduZone преодолява разстоянието и времето. Вече не е необходимо да пътувате до друг град и да наемате квартира за да присъствате на занятията. Не е необходимо да се откъсвате от работа и да използвате отпуска си за обучение. Вие можете да учите или преподавате от всяко кътче на света, в удобно за Вас време - докато сте на почивка или пътувате с автобуса до работното място. Не се налага учебните заведения да поддържат или наемат учебни зали. На преподавателите не се налага да губят време с досадната проверка на контролни и тестове за да оценят постиженията на курсистите. На работодателите не се налага да плащат командировки, пътни, нощувки и да се лишават от ценни кадри заради обучението им.  Всичко, което е необходимо е интернет и web браузер. Това прави обучението по-евтино и достъпно за по-широк кръг от хора.

Мнения, отзиви и реализирани проекти

opinion

EduZone се използва от много и разнообразни потребители. Клиентите ни са преподаватели в университети, частни фирми, общини, частни преподаватели и други, както и хиляди доволни студенти и курсисти.

Фотогалерия и скрииншоти

photogallery

Финансови схеми

Предлагаме няколко финансови схеми на съвместна дейност. Вие решавате коя да изберете.

 1. Вие сте учебно заведение и искате да използвате EduZone като помощно средство за организиране на обучението. Или сте фирма и искате да използвате EduZone за да обучите персонала си. Желаете използването на EduZone да е безплатно за Вашите курсисти или служители. Искате само вашите курсисти да достъпват курсовете. В този случай Вие ще трябва да платите таксата за използването на  EduZone. Определете заглавията на курсовете, подгответе списък с имената на курсистите и техните email адреси и кой курсист кой курс ще трябва да изкара. Ако не знаете имената им или email  адресите им има възможност да се генерират индивидуални кодове за записване, които да им раздадете. Свържете се с нас за да определим цената.
 2. или повишаване на квалификацията на работници, служители и управленски състав. Или пък сте сертифицираща организация, издаваща сертификат на база проведен изпит. Вашите курсове или изпити са платени и е необходимо да се събира такса за тях. Желаете да организирате WEB-базирано и дистанционно онлайн обучение и проверка на знанията, да намалите разходите си за наем и поддръжка на учебни зали, както и да намалите или оптимизирате натоварването на преподавателите си. Най-лесният и най-бързият начин за да постигнете това е да използвате EduZone в комбинация с PayZone. Без първоначална такса, срещу минимален процент от приходите ще получите достъп до системата и веднага ще можете да започнете работа.

Други възможности на системата

 • тестове отключвани със SMS-и
 • анкети

Посетете системата

- или разгледайте един демонстрационен курс

Which is the best web hosting? Read my just host review and compare it with ipage. Find a reliable hosting provider.

EduZone News

Актуално
Общи новини и обяви
moodle
 • Шеф (главен) механик и втори механик
  от Николина Костадинова.  

  Набор от тестове за самоподготовка за изпитите на ИАМА за
  Шеф (главен) механик и втори механик
  • Функция "Управление експлоатацията на кораба и грижа за лицата на борда" - Ниво "Управленско" - Цена: 15 лв.
  Съдържа 40 теста за самоподготовка за явяване на изпит за шеф (главен) механик и втори механици по Функция "Управление експлоатацията на кораба и грижа за лицата на борда" - Ниво "Управленско".
  • Функция "Техническо поддържане и ремонт" - Ниво "Управленско" - Цена: 15 лв.
  Съдържа 50 теста за самоподготовка за явяване на изпит за шеф (главен) механик и втори механици по Функция "Техническо поддържане и ремонт" - Ниво "Управленско".
  • Функция "Морско инженерство" - Ниво "Управленско" - Цена: 20 лв.
  Съдържа 60 теста за самоподготовка за явяване на изпит за шеф (главен) механик и втори механици по Функция "Морско инженерство" - Ниво "Управленско".
  • Функция "Електрообзавеждане, електронна апаратура и системи за управление" - Ниво "Управленско" - Цена: 15 лв.
  Съдържа 40 теста за самоподготовка за явяване на изпит за шеф (главен) механик и втори механици по Функция "Електрообзавеждане, електронна апаратура и системи за управление" - Ниво "Управленско".

  • Всички функции за шеф (главен) и втори механик - Цена: 45 лв.
  Представлява съвкупност от всички останали курсове в този раздел. Създаден е за морски лица, на които предстои да се явяват на изпит по всички функции. Записвайки се за този курс спестявате 20 лв.

  Въпросите в тестовете се избират от съответната база въпроси, които ИАМА използва за изпитите. Съставят се динамично, по случаен принцип. Отговорите на въпросите също се разбъркват с цел да се избегне механично наизустяване.
  Решаването на тестовете създава атмосфера, максимално доближаваща се до тази по време на изпитите пред агенцията. Тестовете са интерактивни, оценяването става в реално време и резултатите се виждат веднага след приключването на теста. Вашите отговори и верните отговори на въпросите може да видите по всяко време.
  Тестовете може да намерите тук -> http://livezone.org/edu/course/category.php?id=50

 • На по-ниски цени
  от Николина Костадинова.  

  От 10-ти ноември до 10-ти декември 2020г. тестовете за самоподготовка за явяване на изпит пред Изпълнителна Агенция Морска Администрация (ИАМА) за:

  · ВОПОГ превоз на опасни товари - Kонсултанти - на цена 30лв. вместо 50лв.

  · Капитан на кораб до 40 БТ извършващ сезонен превоз на хора с до 35 човека на борда - на цена 30лв. вместо 50лв.

  · Водач на кораб до 40 БТ на немски език - на цена 30лв. вместо 50лв.

  · Водач на кораб до 40 БТ на руски език - на цена 30лв. вместо 50лв.

  · Капитан на РК до 200БТ в крайбрежно плаване - функция УЕКГЛБ - на цена 20лв. вместо 50лв.

  · Капитан на РК до 200БТ в крайбрежно плаване - функция Корабоводене - на цена 20лв. вместо 50лв.

 • Тестове МППСМ и системата IALA - на цена 45лв. вместо 85лв.
  от Николина Костадинова.  

  От 11-ти септември до 11-ти октомври до 2020г. тестовете за самоподготовка за явяване на изпит пред Изпълнителна Агенция Морска Администрация (ИАМА) за:

  МППСМ и системата IALA за всички капитани, старши помощник капитани и вахтени капитани

  на цена 45лв. вместо 85лв.

  Тестове за самоподготовка за явяване на изпит по Функция “Корабоводене”.
  Получавате право на 70 теста на промоционалната цена от 45лв. вместо 85лв.
  В курса са включени и необходимите учебни материали за самоподготовка.

 • Безплатно ползване на платформата за дистанционно обучение http://livezone.org/edu/ от учители и преподаватели.
  от Николина Костадинова.  

  Във връзка с динамичната обстановка и обявеното извънредно положение свързано с COVID-19, "Резонанс.Бг" ЕООД предоставя платформата за дистанционно обучение http://livezone.org/edu/ за безплатно ползване от учители и преподаватели.

  Всеки учител/преподавател може да подготви своите материали: уроци, лекции, тестове и да продължи учебния процес със своите ученици/студенти онлайн.

  За повече информация и подробности свържете се с нас:

  e-mail support@resonance.bg
  тел. +359 52 805080
  моб. +359 888 606 285

 • Подготовка за Марлинс тест
  от Edu Zone.  

  МАРЛИНС тест

  Често за да работите на море се изисква добро владеене на английски език. За да докажете знанията си е необходимо да положите МАРЛИНС тест. Получавате сертификат от МАРЛИНС, удостоверяващ уменията Ви. Изпълнителна Агенция "Морска администрация" е включила "Marlins Test for Seafarers" като изпит по английски език за да получите съответните морски правоспособности. Много от менинг компаниите също изискват МАРЛИНС сертификат.

  За да ви подпомогнем в подготовката за МАРЛИНС теста сме разработили тестове за самоподготовка по английски език. Чрез тях може да обогатите знанията си и да проверите готовността си за изпита. Тестовете може да намерите тук. Примерен (Демо) тест можете да намерите тук.

  Марлинс пакети тестове
  или
  Демо МАРЛИНС тест


Joomla Templates by Joomla Hosting